Elcigg är utmärkt när man är på resande fot

Jag heter Erika och har jobbat som arkeolog under en längre tid och nu är elcigg rökare. Arbetet som arkeolog är något som jag verkligen trivs med. Men dessvärre under alla mina utgrävningar får jag dåligt samvete över den stora mängden cigaretter som jag rökte under utgrävningarna. Under en period tänkte jag vill först att nej det är inga problem. Jag kommer kunna dra ner på rökandet och sluta med att det.

Men eftersom det hamnar fimpar precis överallt

Så vart det ju så klart inte utan problemet fortsatte bara under flera månader till och med så länge. Så att jag fick stanna kvar och städa upp efter en utgrävning för att plocka upp alla fimpar. Då fick det vara nog jag började söka efter alternativ och hittade ett startpaket på något. Som kallades för en elcigg så jag tänkte att ja men jag testar det här och ser om det hjälper. Jag körde på det ett tag men hjälpte e ciggen? Dessvärre inte till en början utan jag fortsatte röka vanliga cigaretter. Sedan fick jag reda på att man kunde beställa en starkare blandning E-juice till sin elcigg.

Så det var precis vad jag gjorde också

Elcigg

Jag hade inga större förhoppningar på detta från början men upptäckte ganska fort att det hjälper. De är så enkelt att bara ta med sig den överallt på utgrävningarna. Och att komma igenom flygplatser och första gången på länge känner jag. Att jag inte hade något sug efter cigaretter alls och allt tack vare detta alternativ som jag hittade. E ciggen jag trodde faktiskt från början att det skulle vara mycket mer ansträngande. Att ta med sig E-ciggen på flygplatser och liknande men snarare var det precis tvärtom. All säkerhet personal var jättetrevliga och det var aldrig något problem på flygterminalen. Men det skönaste med byte till elcigg är att jag slipper plocka upp mina förbannade fimpar igen efter varje utgrävning. Utan nu kan jag istället fokusera fullständigt. På det jag i första hand är det här för att göra mitt jobb.