Cannabis smak i e-juice som är riktigt bra

Jag har både rökt cannabis och vejpat under olika tidsperioder. Men jag ville inte riskera att åka dit för cannabisinnehav, så jag började som en galning leta efter en lösning. Som innebar att jag kunde kombinera vapening och cannabis på något sätt.

Tiden gick utan några större resultat

Och jag började nästan att ge upp och tänkte väl att risken att jag åker dit för cannabisinnehav. Blir bara större och större. Dessutom så skulle man bli pappa snart och hur skulle jag kunna se det. Som accepterade att ha cannabis framför mina egna barn. Den tanken höll mig helt sömnlös både på dagen och natten i flera veckor. 

Vaknade upp en morgon med samma fyllda ångestkänsla som tidigare och visste inte hur jag skulle lösa problemet. Så jag satte mig och började surfa desperat efter någon lösning. Då kom det som en blixt från en klar himmel. Jag läste att det har kommit en ny e-juice som smakar cannabis. Först trodde jag att jag var påverkad från gårdagen. Då jag hade varit lite påverkad men nej det var äkta vara och sanningen.

Jag kunde inte tro det

Det verkade för bra för att vara sant det är som om högre makter gav mig möjligheten till denna förändring. Nu är jag inte religiös men det fanns ingen logisk förklaring till detta som precis hade inträffat. Nu äntligen efter en tid kanske jag skulle kunna bli en bra pappa och få ordning på familjelivet. Och inte behöva gå runt och oroa mig för massa onödig stress och tidskrävande strul.

Nu behöver jag inte känna någon skam. För att jag ska bli pappa och inte klara av uppgiften på ett bra sätt. Med denna e-juice med smak av cannabis. Har jag nu fått en  ny möjlighet i livet och den chansen tänker jag ta nu.